donderdag 2 mei 2013

New kit At the Movies DC of the month may

New kit At the Movies DC of the month may
And iNSD Sale on all kits in store
-35%

Dutch Choice

Een initiatief van de Digiscrap Designers

 
***
Inmiddels hebben we eindelijk een paar mooie zonnige dagen mogen meemaken in ons Nederland en de Digiscrap designers hebben dit opgepikt door dit maal met een heel zacht kleurenpalet te werken. Mooie zachte kleurtjes om de lente nu dan echt in te luiden. Door allen met hetzelfde kleurenpalet te werken, zijn er totaal verschillende producten gemaakt maar wel in dezelfde kleurstelling. Het idee van de Dutch Choice is dat je zelf naar hartelust kunt combineren met producten van verschillende designers en die dan toch perfect met elkaar matchen qua kleurstelling. Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de winkel. Op 3 t/m 6 mei zelfs extra voordelig i.v.m. International Scrapbooking Day (iNSD). Alle producten in de winkel zijn dan met maar liefst 35% korting te verkrijgen! Kijk snel wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers en profiteer nu nog van de korting!Voordat we alle Dutch Choice producten per designer laten zien, kun je hieronder eerst inspiratie opdoen door de geweldige layouts die met deze producten zijn gemaakt door ons Creative Team! Ze zijn erg enthousiast over de producten van deze maand en dat is wel te zien aan de prachtige layouts, kijk maar snel!

 ***
En dit zijn de Dutch Choice producten van deze maand gespecificeerd per designer. Als je op de preview klikt, kom je direct in de winkel van de betreffende designer. Wij verwelkomen meteen onze nieuwste Digiscrap designer: Sunshine Scraps! Kijk hieronder wat een leuke bijdrage zij heeft geleverd aan deze Dutch Choice. Wij wensen Sunshine Scraps heel veel succes!

***
Hebben jullie ook zo genoten dit jaar van deze bijzondere Koninginne-/Koningsdag? Een historisch moment om nooit te vergeten. Een aantal Digiscrap designers heeft samen met Berna Datema van Studio Berna de prachtige collab King of Orange gemaakt, ter ere van de abdicatie van Koningin Beatrix en de troonoverdracht aan Willem Alexander. Perfect voor Digitaal Scrappen. Met deze kit kun je al je Koninginnedag en Koningsdag foto's op een originele manier digiscrappen, bewaren en koesteren in een schitterend fotoboek of canvas aan de muur. Want een dag als 30 april 2013 zullen de meesten van ons niet snel weer meemaken! De kit bevat maar liefst 100 elementen, 14 overlays, 47 papers en 6 hybride kronen. Kijk snel in de winkel want deze kit is een "must have"!
Wat een prachtige layouts zijn er met deze unieke kit gemaakt! En kijk eens wat een geweldig mooie zijden sjaal ons CT lid Cecilia (CielK) te Shanghai met deze kit heeft laten bedrukken!
***
Veel plezier! Namens het Digiscrap team