vrijdag 4 oktober 2013

New Autumn Postcards, DC of October on Digiscrap.nl


Dutch Choice

Een initiatief van de Digiscrap Designers


It's time for the new DC on Digiscrap.nl
 

My parts


I have made six parts, elements, papers, masks, frames, Brush A Like and Wordart Overlays
They are available in all stores, but only on Digiscrap you can have the parts seperate and as a bundle.

 
 


And also new in all my stores
Precious Moments

 Some inspiration for you made by my CT members

 Also available
Precious Moments

 
  Don't forget to go on my facebook fanpage
a freebie is waiting for you

***
Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 oktober kun je Digiscrap Digitaal scrappen en Digiscrap Fotoservice vinden op de Crea Weekend Najaar beurs in de Evenementenhal te Gorinchem.
Voor deze beurs geven wij 8 toegangskaarten weg die jou GRATIS toegang geven! 
Mee doen is heel eenvoudig! Laat middels een reactie op het bericht hier in het forum weten dat je interesse hebt. De inschrijving kan tot en met zondag 20 oktober. Want daarna gaan de gewonnen kaarten op de post!
Je komt als winnaar uiteraard niet voor niets naar de stand! Naast alle inspiratie die je op kunt doen krijg je na het tonen van jouw gewonnen beurskaart van ons een leuk presentje.
Natuurlijk doen we voor alle bezoekers iets! Wij verloten iedere dag 1 gratis fotoboek van Digiscrap Fotoservice. Tijdens de beurs ontvang je op onze stand een code die je daarna op de fotoservice website kunt controleren. Je ziet direct op het scherm of jij de gelukkige winnaar bent!
Ook geven we kortingsvouchers weg voor de Digiscrap Winkel waar jij met grote kortingen het beste digiscrap materiaal kunt kopen. Op deze manier wordt jouw fotoboek wel heel mooi!
En natuurlijk geeft Digiscrap Fotoservice vanaf 25 oktober 15% korting op alle fotoproducten!
***
Sinds 1 juli jl. levert Digiscrap onder de naam Digiscrap Fotoservice ook fotoproducten zoals fotoboeken, fotoalbums, kalenders, wenskaarten, canvassen en speciale fotoproducten zoals de hele luxe wanddecoratie. Het leveren van deze fotoproducten mag niet ontbreken op de Digiscrap Digitaal scrappen website. Omdat wij als geen ander weten hoeveel tijd jullie steken in het ontwerpen van de schitterende layouts, vinden wij dat de fotoproducten niet onder mogen doen voor deze kwaliteit. Met een betrouwbare en ervaren drukkerij willen wij graag de producten leveren zodat wij samen jullie ontwerpen op een voetstuk kunnen plaatsen. En wij zijn ervan overtuigd dat wij jullie verwachting en dromen uit laten uitkomen.
Wij zorgen voor de kroon op jouw werk want bij ons is de klant koning!
Digiscrap Fotoservice is het beste adres om van jouw mooiste digitaal vastgelegde herinneringen prachtige fotoproducten te maken. Met de gratis fotosoftware kun je heel eenvoudig en snel je eigen persoonlijke fotoalbum, fotoboek, verjaardagskalender, jaarkalender, wenskaarten, wanddecoratie of foto op canvas maken.
Ontdek zelf hoe gebruikersvriendelijk de fotosoftware is en geef je creativiteit de ruimte. Deel je mooiste fotomomenten met je familie en vrienden. Digiscrap Fotoservice zorgt voor de beste kwaliteit, een scherpe prijs en een uitstekende service!
***
Veel plezier! Namens het Digiscrap team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten