vrijdag 6 maart 2015

Dutch Choice Digiscrap.nl

Dutch Choice

Een initiatief van de Digiscrap Designers

Dutch Choice maart 2015
***

In deze Dutch Choice allemaal schitterende producten om de eerste lente foto's mooi te kunnen scrappen! Door allen met hetzelfde kleurenpalet te werken, zijn er totaal verschillende producten gemaakt maar wel in dezelfde kleurstelling.
Het idee van de Dutch Choice is dat je zelf naar hartelust kunt combineren met producten van verschillende designers en die dan toch perfect met elkaar matchen qua kleurstelling. Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de winkel. Op 6, 7 en 8 maart zelfs met 20% korting dus kijk snel wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers en profiteer nu nog van de korting!
Kijk dus snel in de Digiscrap Winkel en ontdek wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers en profiteer natuurlijk van de korting!

 
Dutch Choice maart 2015 - Happy Scrap Arts
Nieuwe Masker Uitdaging
De masker uitdaging van februari was een groot succes. Er zijn heel veel mooie layouts gemaakt en het masker is op allerlei manieren gebruikt. Jullie kunnen alle layouts bekijken in de galerie door het sleutelwoord feb2015mask te zoeken.
De nieuwe uitdaging staat in het forum en wij hopen dat jullie ook deze maand weer mee willen doen. Er zijn al een paar prachtige layouts gemaakt.
Klik hier om direct naar de uitdaging te gaan: http://digiscrap.nl/maandelijkse-masker-uitdaging/

Eileen (Happy Scrap Arts)

Hier een mooi voorbeeld van een layout, gemaakt met het gratis masker:
Maskeruitdaging maart 2015
***

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten